Referencer

Referencer

Lige siden jeg startede Lund Bach Ejendomme i 2015 har det været et erklæret mål at levere en rådgivning og kundeservice, der i alle henseender har klientens interesser som sit absolutte fokus. Jeg kører ikke sager på samlebånd, men lever alene af at levere et kompetent stykke arbejde på et højt fagligt niveau, hvorfor mange af mine klienter nogle jeg har haft i rigtig mange år.

0
Anmeldeser siden 2015

Download denne fil med 434 anmeldelser siden 2015 (sidst opdateret 29. juli 2021).

Udsnit af referencer

"Jeg har været igennem nogle bolighandler i mit liv, men jeg har aldrig mødt en jurist, som er så effektiv og udfører sit job så tilfredsstillende. Jeg kan kun medgive Mathias Lund Bach min bedste anbefaling, og opfordre læsere af dette til at benytte hans juridiske ydelser."
Kim B.
Odense
Cand. jur. Lund Bach har assisteret mig både i forbindelse med en familieoverdragelse og med et traditionelt køb af ejerbolig. Han har været yderst professionel, vidende, hurtig, omhyggelig og servicemindet. Hertil kommer, at hans salær er yderst konkurrencedygtigt. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Mathias til enhver, der har behov for juridisk assistance i forbindelse med en ejendomshandel, uanset om der er tale om en familieoverdragelse eller en traditionel bolighandel. Med Mathias er du i trygge hænder.
David Bentow
København K
Tak for super vejledning og håndtering af bolighandlen. Vi har været yderst tilfredse med din hjælp.
Martin Bak
Frederiksberg C
I forbindelse med salget af vores skov, kan vi kun give de bedste anbefalinger af Nyt Skøde. Det har været en rigtig god oplevelse, med lynhurtig korrespondance og kvalificerede svar. I hele forløbet har vi følt os i gode hænder og Mathias Lund Bach har virkelig udvist en stor professionalisme som gjorde salget til en fornøjelse.
Gert M.
Haderslev
Jeg kan på det varmeste anbefale Mathias Lund Bach. Min erfaring er, at han arbejder uhyre effektivt, lynhurtigt og er et utroligt behageligt menneske at samarbejde med.
Tom
Malaga
Utrolig behagelig og effektiv service, har faktisk sjældent oplevet noget lignende. Den tillid der er skabt af Mathias og den effektive måde han arbejder på er stærk anbefalelsesværdig.
Pia
Græsted
Hos Mathias er du i mere end gode hænder. Du finder ikke en grundigere og mere reel og ærlig jurist. Han er yderst kompetent, hvilket han kombinerer med grundighed og dybde såvel som ansvarstagen. Meget varme anbefalinger herfra.
Peder L.
København K
Jeg og mine forældre har ved hjælp af Mathias Lund Bach foretaget en familieoverdragelse. Mathias har været utrolig hjælpsom, professionel og hurtig igennem hele forløbet. Mathias er en rådgiver, jeg vil anbefale til mine nærmeste.
Maria
København Ø
Jeg vil hermed sige tak for en hurtig, venlig og effektiv behandling af min sag. Det er Mathias Lund Bach jeg kan takke for det og jeg kan stærkt anbefale firmaet. Føler mig så godt behandlet.
Anni
Hellerup
Vi har valgt at bruge Mathias som boligjurist ved vort familiesalg af bolig. Vi har følt os meget trygge i hele processen. Det er professionelt arbejde igennem hele forløbet.
Lars H.
Frederiksberg
Top-karakterer til Mathias Lund Bach.
Bo H.
Hellerup