Kontakt

Jurist på Frederiksberg med ekspertise i køb og salg af fast ejendom, familieoverdragelser, kommerciel orienteret rådgivning samt online marketing. Som selvstændig uafhængig jurist har jeg mulighed for at yde en nærværende og løsningsorienteret rådgivning med klientens interesser i absolut centrum. Jeg bestræber mig på altid at levere et ordentligt og grundigt stykke arbejde, hvor høj tilgængelighed og løbende kommunikation er en vigtig del af processen. Jeg er kun tilfreds når jeg sammen med min klient har opnået det ønskede resultat.

Uanset om du ønsker bistand ved køb eller salg af fast ejendom eller anden juridisk eller kommerciel rådgivning, så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt. Jeg yder løbende rådgivning til privatpersoner, små virksomheder og foreninger.

Jeg ser frem til at høre fra dig og håber at jeg kan være behjælpelig. Med venlig hilsen, Cand.jur. Mathias Lund Bach, +45 53 70 87 30 / mathias(@)lundbach.dk

Mit virke er underlagt Lov om juridisk rådgivning (LOV nr 419 af 09/05/2006) med professionel rådgiveransvarsforsikring tegnet gennem Djøf (ADIS) med samlet uudnyttet forsikringssum på kr. 2 mio.