Marketing

Online Marketing

Ved siden af mit arbejde som jurist har jeg siden 2015 også beskæftiget mig med online marketing – med særligt fokus på ranking af juridiske ydelser i Google. Det har blandt andet ført til topplaceringer på nogle af de mest konkurrenceprægede søgeord i advokatbranchen. Læs mere nedenfor og bliv klogere på søgemaskineoptimering og online marketing for advokatfirmaer.


Hvad er søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering er en fællesbetegnelse for alle de metoder man kan og skal benytte sig af for at opnå bedre resultater i søgemaskinerne og dermed også bedre synlighed. Søgemaskineoptimering handler grundlæggende om at opfylde samt vedligeholde de parametre, som gør, at netop din side vurderes relevant i forhold til hvad der bliver søgt. Med konstant stigende konkurrence om de gode resultater online er det i dag absolut nødvendigt at have en strategi ift. ens virksomheds online tilstedeværelse. For visse virksomheder er omsætningen tæt forbundet med de gode placeringer i Google der dagligt resulterer i ordrer, hvor det for andre virksomheder blot er vigtigt at man som minimum ranker på virksomhedens eget navn eller den specielle ydelse man måtte levere i et givent lokalområde. Ambitionerne for de gode resultater et tæt forbunden med dertil højere omkostninger og arbejdsmængde.

Hvad er linkbuilding

Din hjemmesides styrke vurderes blandt andet ud fra hvor mange links der peger mod netop dit site. Ethvert link skal ses som en stemme på din hjemmeside og dennes indhold. Modtager du links fra sider af høj værdi vil din egen side begynde at opnå bedre ranking – såfremt de mest elementære on site forhold er opfyldt. Hvis du ikke allerede nu har brugt tid på linkbuilding, eller måske har tilsidesat det, så går du glip af de gode placeringer. Linkbuilding er en væsentlig faktor i Googles algoritme.

Mine klienter googler ikke

Jo det gør de. Både dem som ikke kender jer og dem som allerede er klienter hos jer – men kan de overhovedet finde jer hvis de ikke lige har skrevet jeres kontaktdetaljer ned? Danmark er en Google-nation. Forbrugerrejsen starter i størstedelen af alle tilfælde ved en søgning på internettet. Du skal ikke nødvendigvis være nummer 1 på Google når man søger på din branchebestemte ydelse. Det er dyrt og kræver årelang dedikation. Men du skal  i det mindste være synlig inden for din specifikke niche – på landsplan eller lokalt. Søgemaskineoptimering tager tid. At opnå det ønskede resultat, afhængig af ambitionsniveauet, kræver derfor tålmodighed og vedholdenhed. Gode resultater i søgemaskinerne sker ikke over night. Jeg foretager gerne en gennemgang af din virksomheds online tilstedeværelse og hjælper med at sætte nogle realistiske mål.


Få flere kunder

Udover mit eget virke bistår jeg både advokatfirmaer, startups og små virksomheder med rådgivning om deres online tilstedeværelse og optimering heraf gennem søgemaskineoptimering (SEO) og/eller generel optimering af jeres online tilstedeværelse. Jeg foretrækker projekter hvor netop mine kundskaber kan skabe de bedste resultater. Leder du efter hjælp med jeres online tilstedeværelse og søgemaskineoptimering er du altid velkommen til at tage kontakt. Skriv til m@bach.lu eller brug nedenstående link.


Hvordan ser I ud online?

Én ting er at ligge højt i søgemaskinerne. Noget andet er hvordan I ser ud folk søger på jer direkte – altså en brandsøgning – hvordan er billedet da? Får én gammel halvlunken anmeldelse lov til at ødelægge jeres online butiksfacade? Det sker faktisk tit, at virksomheder slet ikke har skænket en tanke om hvordan de ser ud før man faktisk lander på deres side. De færreste brugere indtaster nemlig jeres direkte url i adresselinjen, men laver i stedet en søgning på jer, hvorfor de inden de klikker sig videre til jeres site opnår en hel del information om jer ved at skimte resultat 2, 3 og 4 – såfremt I da overhovedet ranker på jeres eget firmanavn. Er informationen skadelige har I tabt kunden, er informationen misvisende eller forvirrende, så fremstår I uprofessionelt og kan muligvis også miste kunden. Få styr på hvordan I ser ud. Alle der har en hjemmeside i dag har en butik på strøget, og her handler det ikke kun om hvordan der ser ud indenfor, på selve sitet vel at mærke, men hvordan det hele tager sig ud inden din fremtidige kunde eller klient overhovedet når så langt.