Køberrådgivning

Køberrådgivning v. køb af fast ejendom

Leder du efter køberrådgivning til køb af bolig på Frederiksberg, København eller et helt tredje sted? Mit navn er Mathias Lund Bach, jeg er uddannet jurist og har speciale i handel med fast ejendom. Jeg har siden 2015 hjulpet klienter over hele landet med at komme sikkert i mål med deres boligkøb. Læs mere på denne side hvad køberrådgivning indebærer og bliv klogere på hvilkens slags rådgivning og hjælp du har behov for til dit kommende køb.

Rådgiverens rolle

Rådgiverens opgave i en ejendomshandel er under forandring. Traditionelt har juristen og advokatens opgave som købers rådgiver i en ejendomshandel alene været at sørge for gennemgang af handlens dokumenter, handlens endelige godkendelse og den afsluttende berigtigelse. Det har været en tilgang til rådgivning der hovedsageligt har sit formål at sørge for at køber får hvad køber tror han/hun faktisk køber. Køberrådgivning anno 2020 har og bør nu også antage en anden form. En handel kan ikke længere alene ses fra et juridisk og økonomisk perspektiv hvilket har været den klassiske advokats altoverskyggende tilgang til rådgivning af boligkøbere ved køb af fast ejendom. Et vigtigt element er nemlig også taktik, forhandling og evnen til at få enderne til at gå op. Virkeligheden er nemlig sjældent særlig simpel, hvorfor den bedste køberrådgivning dags dato også er en rådgivning der tager udgangspunkt i et mere dybere kendskab til købers situation, nuværende ejerskaber, samlet formue og ønsker omkring en bolig og dennes pris.

Som køberrådgiver er mit mål, sammen med mine klienter, at opnå det efter omstændighederne mest optimale resultat. Om det er at sikre en bolig der er rift om, prisforhandling om en bolig der er knap så eftertragtet, eller hjælp til salg af nuværende bolig så den næste kan sikres, så er jeg behjælpelig.

Ønsker du hjælp til køb af fast ejendom eller blot en indledende samtalen om dit forestående køb, så er du mere end velkommen til at skrive til mig via kontaktsiden eller på mail mathias@lundbach.dk

 


køberrådgivningMed venlig hilsen

Cand.jur. Mathias Lund Bach
+45 53 70 87 30
mathias@lundbach.dk