Berigtigelse af ejendomshandel

Berigtigelse af bolighandel

Er du i gang med at købe fast ejendom – og leder du efter hjælp til berigtigelse af bolighandel? Jeg står for den fulde berigtigelse af din ejendomshandel indeholdende skødeskrivning, tinglysning og den endelige afslutning ved frigivelse af handlens købesum ved anmærkningsfrit skøde. Den samlede pris for handlens berigtigelse er på kr. 4.000 inkl. moms. Såfremt du tillige ønsker køberrådgivning er den samlede pris på kr. 8.000 inkl. moms. Læs mere om hhv. berigtigelse og køberrådgivning længere nede.

Bemærk, at der ved køb af fast ejendom skal betales tinglysningsafgift til Staten. Tinglysningsafgiften er på kr. 1.750 tillagt 0,6 % af købesummen.

Min assistance inkluderer al kontakt med bank og mægler fra start til slut herunder udarbejdelse af refusionsopgørelse, evt. forhøjelse af sikkerhed til ejerforeningen/grundejerforeningen og endelig afslutning af handlen ved anmærkningsfrit skøde og frigivelse af købesummen.

Fra jer har jeg blandt andet brug for følgende:

 Kopi af ID af samtlige købere – lovkrav.
 Kopi af alle handlens dokumenter
 Evt. administratorbesvarelse

Såfremt du har spørgsmål til dele af processen i forbindelse med køb af fast ejendom, så er du altid velkommen til at rette henvendelse og jeg vil besvare dine spørgsmål.

Hvad betyder berigtigelse?

En berigtigelse indebærer at handlen bliver afsluttet på de aftalte vilkår. En berigtigelse er således at kendetegne som den rent ekspeditionsmæssige håndtering af en handel med fast ejendom. Der skelnes således mellem berigtigelse og køberrådgivning. Ved køberrådgivning er det ligeledes også rådgiverens rolle ikke kun at afslutte handlen, men ligeledes at gennemgå handlens dokumenter.

Kontakt mig direkte

At yde ekspertrådgivning i forbindelse med din forestående ejendomshandel er det jeg brænder for. Kontakt mig i dag og få mit bud på hvordan opgaven løftes på bedst mulig vis.